<
НОВИНИ ДНЯ: З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
29.12.2022 414

Британський генерал заявив, що Захід має готуватися до стримування Росії: довіру було остаточно втрачено

Він наголосив, що Москву потрібно стримувати.

1985cb1774c88eddbea007a5ce7a1b3c_29.12.22

Колишній керівник Генштабу Великої Британії, генерал Річард Даннат вважає, що навіть після закінчення війни в Україні Захід повинен готуватися до стримування агресорки Росії. Адже довіру до Москви було остаточно втрачено. Пише ТСН. 

Таку думку він висловив газеті The Telegraph.

За його словами, Захід буде змушений збільшувати військові витрати, а також зміцнювати кордон із державою-агресоркою. Генерал переконаний, що країнам доведеться єдиним фронтом протистояти будь-яким експансіоністським намірам Російської Федерації.

"Коли Захід знову зможе довіряти Росії? Коли будуть скасовані санкції? Як європейські країни доможуться того, щоби більше ніколи не дозволити собі впасти в таку торговельну взаємопов'язаність з Росією та енергетичну залежність від неї? Ось незручні запитання, відповіді на які повинні напружено шукати НАТО, США та європейські лідери", - зауважив британський генерал.

Що більше, Даннат наголошує, що відкритим залишається запитання: чи зміниться ставлення Кремля до Заходу після того, як РФ буде змушена вивести війська з України, зокрема і Криму.

Водночас екскерівник Генштабу Британії зауважив: досвід показує, що Москву потрібно стримувати, а також підштовхувати до того, щоби вона погодилася зайняти своє місце в світі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Британський генерал заявив, що Захід має готуватися до стримування Росії: довіру було остаточно втрачено 5.00 5 1
Політика / Світ
29.12.2022 414
Еще материалы раздела «Світ»