<
НОВИНИ ДНЯ: Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Росія
29.12.2022 337

Путін підписав указ у відповідь на запровадження максимальної ціни на російську нафту: деталі

Російський диктатор Володимир Путін підписав указ про заходи у відповідь на запровадження стелі цін на російську нафту.

fbe1e0197293df3e5a74598e48471ffb_29.12.22

Новий указ Путіна діятиме до 1 липня 2023 року. Заборона на постачання нафти та нафтопродуктів із РФ діятиме від 1 лютого 2023 року. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

Так, Путін заборонив постачання нафти та нафтопродуктів з Росії тим, хто прописує в контрактах стелю цін. Крім того, відтепер буде заборонено постачання нафти іноземним покупцям, якщо в контракті використовується механізм фіксації граничної ціни.

Зазначається, що постачання російських нафти та нафтопродуктів до країн, які запровадили стелю цін, будуть можливі "лише на підставі спецрішення президента РФ".

Нагадаємо, ТСН.ua раніше писали про те, чи вдарить обмеження ціни по доходах Росії та фінансуванню війни проти України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін підписав указ у відповідь на запровадження максимальної ціни на російську нафту: деталі 5.00 5 1
Політика / Росія
29.12.2022 337
Еще материалы раздела «Росія»