<
НОВИНИ ДНЯ: Грозові зливи та спека. Синоптик дала прогноз на 29 червня в Україні  Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умовивсі новини дня
Політика
Україна
28.12.2022 467

США оснастять українські HIMARS системами управління вогнем

Сполучені Штати закуплять для України 18 комплектів автоматизованої системи управління вогнем артилерії IFATDS, які призначені для ракетних комплексів HIMARS.

Про це повідомляє портал Мілітарний.

Комплекти International Field Artillery Tactical Data System, ймовірно, мають бути встановлені на 18 нових реактивних систем М142 HIMARS, які будуть виготовлені для України у рамках програми USAI.

Система IFATDS призначена для інтеграції та використання інформації із різних джерел для створення загальної оперативної картини вогневої підтримки.

Це мережа комп’ютерних робочих станцій, які обробляють інформацію та обмінюються нею. Дані передають від передового спостерігача до підрозділу, який надає вогневу підтримку.

Функції системи включають автоматичну обробку запитів на вогонь із використанням налаштованого управління, створення кількох тактичних рішень для вогню, децентралізоване прийняття рішень, моніторинг виконання місії та інше.

Оценка материала:

5.00 / 1
США оснастять українські HIMARS системами управління вогнем 5.00 5 1
Політика / Україна
28.12.2022 467
Еще материалы раздела «Україна»