<
НОВИНИ ДНЯ: З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Timesвсі новини дня
28.12.2022 442

Як працюватиме столичне метро у новорічну ніч

Столичний метрополітен у новорічну ніч у режимі перевезень працюватиме до 22:00. Про це повідомляє пресслужба Київської міської держадміністрації.

Міська влада закликала киян 31 грудня планувати повернення додому заздалегідь, враховуючи обмеження та вимоги воєнного стану.

Зокрема, нагадали там, необхідно неухильно дотримуватися комендантської години, яка триває із 23:00 до 05:00. У цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях.

"Як відомо, метрополітен у режимі перевезень працює до 22:00, наземний громадський транспорт – до 22:30", – йдеться у повідомленні. Детальну інформацію про закриття кожної станції дивіться за посиланням.

Під час повітряної тривоги наземний транспорт, а також наземні ділянки метрополітену зупиняються, нагадали у КМДА.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як працюватиме столичне метро у новорічну ніч 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
28.12.2022 442
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»