<
НОВИНИ ДНЯ: Мікрокредити. Як скористатися чужими грішми, не потрапивши в борговий зашморг  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  Зеленський знайшов посаду Залужному: де і ким працює колишній головком ЗСУ  Легалізація криптовалюти. Які країни узаконили цифрові гроші та яка ситуація в Україні  Черги до ТЦК вдасться розвантажити, але є “неприємний” нюанс – нардеп  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.12.2022 460

В Україну йде потепління: синоптикиня дала детальний прогноз

У четвер, 29 грудня, в Україні прогнозується тепла погода. Опадів не передбачається, а температура повітря підніметься до +9 градусів.

Про це повідомила українська синоптикиня Наталка Діденко. За її словами, 29 грудня Україна перебуватиме в області підвищеного атмосферного тиску. Пише OBOZREVATEL.

Опади у вигляді невеликого мокрого снігу або дощу можливі в окремих районах Чернігівщини, Сумщини та Київщини.

Температура повітря найближчої ночі опуститься до невеликих "мінусів", а вдень становитиме +3… +7 градусів, на півдні до +9 градусів, а на північному сході та у східних областях буде найхолодніше, температура утримається на рівні 0… +3 градусів.

У Києві в четвер опади малоймовірні. Температура вночі прогнозується в межах 0… -2 градуси, вдень +1… +3 градуси.

У п’ятницю в Україні потеплішає. А вже в неділю, 1 січня, максимальна температура повітря становитиме аномальні +5… +12 градусів, у східній частині +3… +8 градусів.

Нагадаємо, 31 грудня та 1 січня не потішать українців зимовою погодою. У вихідні в Україні прогнозують плюсову температуру. Опадів на свята також не очікується.

Як повідомляв OBOZREVATEL, перший місяць наступного року здивує українців погодою. Січень 2023-го буде аномально теплим та більше схожим на квітень, температура повітря подекуди підніметься до +16 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде потепління: синоптикиня дала детальний прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.12.2022 460
Еще материалы раздела «Суспільство»