<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати оладки з цукіні та пармезаном без борошна: рецепт від Савви Лібкіна  Коли цього року Маковія в Україні: Медовий Спас будемо святкувати за новим календарем  Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня   Навіть після повістки: є чотири поважні причини не з'явитися в ТЦК  Як приготувати справжній Львівський сирник: секрети розкриває фудблогерка  Спека повертається разом із зливами: якою буде погода в Україні на тижні 17 — 23 червня  Шольц вказав на небезпечний сценарій розвитку війни в Українівсі новини дня
Політика
Україна
30.12.2022 763

Де 1,2 млн Сил оборони?: Жданов відповів, чому до Бахмута не кидають всі резерви

Експерт наголосив, що потрібно тримати оборону на всьому кордоні з Білоруссю і Росією, а також на узбережжі.

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, чому українське командування не підтягує всі резерви до Бахмута, якщо Сили оборони України становлять близько 1,2 млн людей. Пише ТСН. 

Про це він розповів у своєму youtube-каналі.

Експерт наголосив, що в України – майже 3,5 тис. км кордону, який потрібно охороняти.

"1,2 млн – це Сили оборони, а не ЗСУ. Туди входять тероборона, Нацгвардія, прикордонники, Нацполіція тощо. Збройних сил набагато менше. Нам потрібно тримати оборону на всьому нашому кордоні з Білоруссю і Росією. Також потрібно тримати гарнізони на узбережжі Чорного моря. Без цього теж не обійтися – а раптом буде висадка ворожого десанту", – зазначив він.

Жданов пояснив, що командування не може вивести війська, наприклад, із Сумської чи Чернігівської області.

"Адже тоді туди зайдуть диверсійно-розвідувальні групи. Побачать, що нема наших військ, підуть батальйонно-тактичні групи РФ – буде нове вторгнення", – наголосив експерт.

Він запевнив, що до Бахмуту час від часу підходять необхідні резерви – "можливо, не в такій кількості, як би хотілося, але вони є".

Оценка материала:

5.00 / 2
Де 1,2 млн Сил оборони?: Жданов відповів, чому до Бахмута не кидають всі резерви 5.00 5 2
Політика / Україна
30.12.2022 763
Еще материалы раздела «Україна»