<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Європейські банки, що залишилися в Росії, потроїли прибутки з початку війни, - Bloomberg  Чому Україна не змогла зупинити наступ Росії на Харків: Spiegel назвав три причини  Як приготувати швидкий пиріг з куркою: рецептом ділиться фудблогерка  Вчені майже розшифрували таємну мову орангутанів: що вони виявили – дослідження  Сі Цзіньпін заявив Путіну, що китайсько-російські зв'язки мають продовжуватись "поколіннями"  Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ. У ДПСУ розповіли деталівсі новини дня
Політика
Росія
30.12.2022 417

Медведєв пожалівся на "зрадників та ворогів", які не підтримують агресію проти України

Медведєв заявив, що люди, які не хочуть перемоги Росії у війні проти України, "ненавидять власну країну"

abeef98b15437ad09b1f647c4a1a7958_30.12.22

Громадяни Росії, які підтримують поразку путінського режиму у війни з Україною, є "зрадниками та ворогами". Пише ТСН. 

Про це заявив заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв.

Медведєв заявив, що люди, які не підтримують військову агресію Кремля "ненавидять власну країну".

"До зрадників, які так ненавидять свою країну, що закликають до її поразки та знищення, слід ставитися як до hostis publicus, ворогів суспільства", - заявив він.

Також він закликав заборонити таким людям вʼїзд назад до Росії та обрізати всі можливості отримання прибутків на території РФ.

"Їм має бути дозволено повернутися лише після "беззастережного публічного покаяння, але для них було б краще не повертатися", - додав Медведєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин порівняв "прогнози" заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва на 2023 рік з "еротичними фантазіями".

Крім того, ми раніше інформували, що Ілон Маск не оцінив писанину Медведєва, заявивши, що "це, безумовно, найабсурдніші прогнози, які я коли-небудь чув".

Оценка материала:

5.00 / 1
Медведєв пожалівся на "зрадників та ворогів", які не підтримують агресію проти України 5.00 5 1
Політика / Росія
30.12.2022 417
Еще материалы раздела «Росія»