<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Політика
Росія
31.12.2022 502

Боїться Путіна? Кадиров пообіцяв не балотуватися в президенти РФ

Так званий "голова Чечні" Рамзан Кадиров нібито не хоче балотуватися на пост президента Російської Федерації.

_kadirov_gettyimages_1165064553_650x410_31.12.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його заяву на прес-конференції.

"Я громадянин Росії, я маю право (балотуватися в президенти - ред.). Іншим можна, а чеченцям не можна чи що? Можна... Але я ніколи не робитиму цього", - заявив Кадиров.

За його словами, після чинного глави Кремля Володимира Путіна керувати країною "буде практично неможливо".

Нагадаємо, раніше секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов заявляв, що Путін боїться Кадирова, тому що "голова Чечні" може створити йому дуже великий клопіт.

Також ми писали, що, за інформацією української розвідки, Кадиров посилює владу Чеченців на тимчасово непідконтрольній частині Донецької та Луганської областей.

Оценка материала:

5.00 / 2
Боїться Путіна? Кадиров пообіцяв не балотуватися в президенти РФ 5.00 5 2
Політика / Росія
31.12.2022 502
Еще материалы раздела «Росія»