<
НОВИНИ ДНЯ: Сі Цзіньпін заявив Путіну, що китайсько-російські зв'язки мають продовжуватись "поколіннями"  Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ. У ДПСУ розповіли деталі  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Бій на виснаження. Як Путін готується до затяжної війни та "мілітаризує" Росію  Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепло  США мають не лише дозволити, а й заохотити до ударів по цілях в РФ, - Гельсінська комісія  Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршувсі новини дня
Політика
Росія
31.12.2022 318

Боїться вірусів, які бушують в РФ: у Кремлі пояснили, чому Путін відмовляється спілкуватися із пресою

Під кінець року Путін дедалі більше ізолюється від людей.

934393ccb6e3ad9c2d421ff327ce78fc_31.12.22

У Кремлі пояснили, чому російський президент Володимир Путін відмовляється спілкуватися із журналістами на близькій дистанції. Спікер Кремля заявив, що в Росії відбуваються "процеси мутації вірусів, хвилі грипу різних штамів", а здоров' я президента - це "питання державної безпеки". Пише ТСН. 

Про це прессекретар Путіна сказав під час брифінгу в суботу, 30 грудня, пишуть пропагандистські ЗМІ.

"Ви бачите процеси мутації вірусів, хвилі грипу різних штамів. Це все зобов'язує тих, хто відповідає за безпеку президента і за його здоров'я, вживати запобіжних заходів. Тому що в таких умовах здоров'я президента – це питання державної безпеки", -  поскаржився спікер Кремля.

Путін скасовує традиційні заходи та зустрічі

Зауважимо, що Володимир Путін цьогоріч вирішив скасувати свої традиційні передноворічні заходи. Так, вперше за 10 років не буде підсумкової пресконференції Путіна з журналістами.

Російський публіцист та соціолог Андрій Піонтковський пояснив, що Путін скасував щорічну пресконференцію, оскільки зараз його більше хвилює інша проблема – як зберегти своє життя та владу.

У середу, 28 грудня, президент Росії Володимир Путін знову скасував чергову поїзду. Цього разу він відмовився від офіційної поїздки до Пскова, де планував відвідати завод "Титан-Полімер". Цим господар Кремля підживлює чутки про незадовільний стан свого здоров’я.

Оценка материала:

5.00 / 1
Боїться вірусів, які бушують в РФ: у Кремлі пояснили, чому Путін відмовляється спілкуватися із пресою 5.00 5 1
Політика / Росія
31.12.2022 318
Еще материалы раздела «Росія»