<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.12.2022 563

Прогноз погоди на 31 грудня: останній день року потішить незимовим теплом

В більшості регіонів України опадів не буде.

У суботу, 31 грудня, в Україні буде по-зимовому тепла погода. В регіонах хмарно з проясненнями. Місцями будуть опади у вигляді дощу з мокрим снігом. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В більшості регіонів України опадів не буде. Втім, зранку на Закарпатті, в Карпатах, місцями у північно-східних областях невеликий дощ із мокрим снігом. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с. Вдень у Карпатах пориви сягатимуть 15-20 м/с.

У більшості західних, центральних, Житомирській, місцями в Київській та південних областях вночі та вранці буде туман.

Вночі температура становитиме від 2° тепла до 3° морозу. Вдень повітря прогрється до 3-8° тепла. Але на заході, в Криму та на півдні Одещини буде ще тепліше - 6-11°. В Карпатах вночі та вдень температура повітря буде близько 0°.

На Київщині та в столиці 31 грудня буде хмарно з проясненнями, але також без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 7-12 м/с

В області температура вночі буде від 2° тепла до 3° морозу, а вдень 3-8° тепла. В Києві вночі стовпчики термометрів опустяться до 0-2° тепла, вдень піднімуться до 4-6° тепла.

Нагадаємо, синоптикиня Наталія Діденко повідомила, що 31 грудня та 1 січня температура повітря в Україні буде плюсовою.

Оценка материала:

5.00 / 1
Прогноз погоди на 31 грудня: останній день року потішить незимовим теплом 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.12.2022 563
Еще материалы раздела «Суспільство»