<
НОВИНИ ДНЯ: Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послугавсі новини дня
Політика
Україна
01.01.2023 1039

Подоляк пояснив, чому Україна відмовляється "зупинити війну"

Реальний мирний процес із РФ можливий лише після виведення окупаційних військ.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна справді відмовляється "зупинити війну" - на тих умовах, які пропонує РФ. Пише ТСН. 

Про це він написав у Twitter.

Подоляк наголосив, що Україна не буде припиняти опір російській агресії, тобто "зупиняти війну", як того бажають у Кремлі, "віддавши свої території Рф, убивши свій суверенітет, прийнявши ультиматуми окупанта й відмовившись переслідувати воєнних злочинців".

"Україна пропонує розпочати реальний мирний процес лише після виведення окупаційних військ із нашої території", - наголосив радник голови ОП.

Нагадаємо, раніше прессекретар президента держави-аргесорки Дмитро Пєсков заявив, що жодного "мирного плану" щодо України не може існувати без врахування "сьогоднішніх реалій", тобто так званого "входження" до складу РФ Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Оценка материала:

5.00 / 2
Подоляк пояснив, чому Україна відмовляється "зупинити війну" 5.00 5 2
Політика / Україна
01.01.2023 1039
Еще материалы раздела «Україна»