<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та грози: де в Україні 29 травня погіршиться погода  Союзники з НАТО не виконують обіцянок, які зобов'язалися робити для України: гучна заява Столтенберга  Україна, ймовірно, готується до обстрілів території РФ далекобійними ракетами: з'явилися певні ознаки  Росія за місяць застосувала в Україні більше ніж 3 тисячі КАБів, - Зеленський  Яким буде початок літа в Україні: прогноз погоди до кінця тижня  Мільярдер та експрезидент США з двома імпічментами. Чим відомий Дональд Трамп  "Укрогідрометцентр" дав прогноз погоди на 28 травнявсі новини дня
Політика
Світ
02.01.2023 5051

Уже була рибалкою, продавчинею і простою парафіянкою: Путін вітав з Новим роком з підставними військовими

Співробітниця ФСО під час запису привітання Путіна вирядилася у військову форму з погонами капітана російської армії.

301f9c6b2a139945a6d4dc44561fd090_02.01.23

Поряд з російським президентом, який цього року записав новорічне привітання на тлі псевдовійськових, стояла, ймовірно, співробітниця Федеральної служби охорони РФ,  яка вже виконувала інші ролі, супроводжуючи кремлівського диктатора. Пише ТСН. 

На присутність однієї і тієї ж особи звернуло увагу видання "Сибір. Реалії".

Запис із нагородженням “військових”, які стояли позаду Путіна під час новорічного вітання, раніше показали в ефірі державного телеканалу "Росія". Жінка, яка, очевидно, служить у президентській охороні, представилася як гвардії капітан медичної служби Федоренко Ганна Сергіївна.

У вересні 2016 року, коли президента РФ фотографували на озері в Новгородській області разом із рибалками, ця жінка також потрапила в кадр. Як її звали тоді — невідомо, але одягнена вона була, як інші рибалки.

У січні 2017 року цю особу помітили на різдвяній службі в новгородському монастирі. Тут вона виконувала роль безіменної парафіянки.

У 2017 та 2019 роках Путін купував морозиво у однієї продавчині на Міжнародному авіакосмічному салоні. На телеканалі НТВ вона представилася як Катерина Сафонова.

Нагадаємо, поки російські військові масовано обстрілюють Україну, президент-терорист РФ Володимир Путін привітав громадян Російської Федерації із Новим роком. Цьогорічне відеопривітання російський президент записав не на тлі Кремля, як завжди, а в оточенні "військових".

Оценка материала:

5.00 / 3
Уже була рибалкою, продавчинею і простою парафіянкою: Путін вітав з Новим роком з підставними військовими 5.00 5 3
Політика / Світ
02.01.2023 5051
Еще материалы раздела «Світ»