<
НОВИНИ ДНЯ: Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путіна  У Польщі змінюють виплати для біженців: що потрібно знати українцям  Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травнявсі новини дня
Політика
Світ
02.01.2023 1111

В Росії протести неможливі, більшість росіян підтримують війну проти України – Буданов

За словами очільника ГУР, росіяни бачать навколо себе соціальні проблеми, однак свідомість росіянина дуже легко перекладає за них відповідальність на колективний захід та Україну.

17876b127f203119fef0e2565af65f70_02.01.23

У Росії протести неможливі, бо більшість росіян підтримують війну проти України. Пише ТСН. 

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв`ю під час інформаційного телемарафону.

"Протести не можуть бути в Росії... Росіяни насправді підтримують цю війну. Так, трішки впав відсоток підтримки - до 70. Але це нічого не змінює. Підтримують, тому що вірять своїй пропаганді, вона тріщить по швах, але оцей перелом в мізках зводить з розуму", - сказав він.

За словами Буданова, росіяни бачать навколо себе соціальні проблеми. "Однак свідомість росіянина, зауважив він, дуже легко перекладає за них відповідальність на колективний захід та Україну. Тому вони й підтримують війну", - додав керівник ГУР.

Нагадаємо, Кирило Буданов заявив, що прийдешній 2023 рік принесе Україні радість та перемогу, а Росії - трансфер влади.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Росії протести неможливі, більшість росіян підтримують війну проти України – Буданов 5.00 5 2
Політика / Світ
02.01.2023 1111
Еще материалы раздела «Світ»