<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України  Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024  ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотіввсі новини дня
Політика
Україна
02.01.2023 1244

Радянська та модернізована техніка. У ЗСУ розповіли, з чим окупанти воюють на сході

Російська армія воює на сході України застарілою та модернізованою радянською технікою. Проте частина з цих засобів оснащена західним обладнанням.

_viyskovi_tank_volnovaha_donetsk_gettyimages_1239544422__1__650x410_02.01.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника Східного угруповання військ Сергія Череватого в ефірі телемарафону.

"Вони воюють радянською або модернізованою радянською технікою, або на основі радянської техніки щось дороблено. Тобто вони воюють реактивними системами вогню, які були створені у Радянському Союзі, "Гради", "Урагани" та "Смерчі"", - сказав Череватий.

Він заявив, що головними засобами окупантів залишаються танки Т-72, розроблені ще в СРСР. Проте російські танки оснащені додатковим обладнанням саме західного виробництва.

"З нового - це броньовані машини "Тигр", але не можна сказати, що це "ухі-аха", які можуть змінити хід війни. Є трошки авіації, але не критично, теж нові розробки. А такі в основі - це звичайна радянська техніка або модернізована радянська техніка", - сказав речник.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення РФ українські захисники знищили 106 720 російських окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 3
Радянська та модернізована техніка. У ЗСУ розповіли, з чим окупанти воюють на сході 5.00 5 3
Політика / Україна
02.01.2023 1244
Еще материалы раздела «Україна»