<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Україна
03.01.2023 969

Піонтковський спрогнозував час великого наступу ЗСУ, який вирішить результат війни

Лінія Мелітополь-Бердянськ є перспективною для створення величезного котла, в який потрапить окупаційна армія.

8510fb538728c4d6ccf4e8098fcb3af2_03.01.23

Великий наступ Сил оборони України може розпочатися після промерзання ґрунту - в січні-лютому. На даний час українські війська володіють ініціативою в бойових діях, а в обороні російських окупантів існує слабке місце. Пише ТСН. 

Такий прогноз зробив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський в ефірі телеканалу FREEDOM.

За його словами, наступальні дії та ключові бої відбудуться до березня 2023 року, коли розпочнеться відлига, яка значно ускладнить пересування важкої техніки.

“Є дуже слабке місце у російській обороні. Це лінія Мелітополь-Бердянськ з перспективою створення величезного котла. Отримавши той набір озброєння, який сформував Залужний, в українців не просто великі шанси, а дуже серйозна ймовірність втілити цей наступ, який вирішить результат війни", - заявив Піонтковський.

Нагадаємо, українські війська можуть готуватися до четвертого контрнаступу - цього разу на Запорізькому напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Піонтковський спрогнозував час великого наступу ЗСУ, який вирішить результат війни 5.00 5 1
Політика / Україна
03.01.2023 969
Еще материалы раздела «Україна»