<
НОВИНИ ДНЯ: Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалютавсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
03.01.2023 617

Тепліше за норму: кліматологи підбили підсумки грудня в Києві

Середньомісячна температура грудня 2022 року у Києві склала 0,7 градусів морозу, що вище за кліматичну норму на 1,1 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центральну геофізичну обсерваторію.

За даними кліматологів, найхолоднішим днем було 6 грудня, коли мінімальна температура знизилась під ранок до 10,9 градусів морозу, а найтеплішим - 12 грудня, коли максимальна температура досягла 10,7 градусів тепла.

На проспекті Науки в Києві випало 58 мм опадів, що становить 123% кліматичної норми.

Нагадаємо, середня температура повітря осені 2022 року в Києві склала 8,8 градусів тепла, що близько до кліматичної норми. За даними кліматологів, осінні місяці, крім вересня, були теплішими, ніж звичайно особливо жовтень, який мав найбільше позитивне відхилення - 2,0 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тепліше за норму: кліматологи підбили підсумки грудня в Києві 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
03.01.2023 617
Еще материалы раздела «Столиця»