<
НОВИНИ ДНЯ: Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться всі новини дня
Політика
Росія
03.01.2023 712

"Життя переоцінене": пропагандист Соловйов закликав окупантів не боятися помирати на фронті

На думку російського "Гебельса", боятися смерті не потрібно.

88b1bbccee3dde268be985c086781b42_03.01.23

Скандальний російський пропагандист Володимир Соловйов відзначився черговим "перлом". Він закликав росіян не боятися вмирати, бо "життя сильно переоцінене", а "смерть – неминуча". Пише ТСН. 

Про це Соловйов заявив в ефірі своєї передачі на росТБ.

"Життя сильно переоцінене. Навіщо боятися того, що неминуче? Тим більше, ми ж у рай потрапимо. Смерть – це закінчення одного земного шляху та початок іншого", – сказав пропагандист.

На думку російського "Гебельса", боятися смерті не потрібно, адже це однаково невідворотно.

"Як казав хтось із класиків: "Жити потрібно заради того, за що можеш померти. Так і має бути", – додав пропагандист і запевнив, що російські окупанти на фронті нібито "чітко розуміють, за що воюють", адже у них з'явилася мрія не матеріальна, а значно "почесніша".

Зазначимо, що фразу "ми потрапимо в рай" Соловйов запозичив у свого "боса" – диктатора Путіна, який, коментуючи загрозу ядерної війни, заявляв: "Ми  (росіяни. – Ред.) як мученики потрапимо до раю, а вони просто здохнуть".

Нагадаємо, що пропагандист Соловйов закликав збільшити в РФ термін строкової служби, аби путінський режим зміг відправляти "на м'ясо" російських юнаків.

Раніше скандальний священник РПЦ Андрій Ткачов закликав росіян помирати в Україні, а не "під столом у блювотинні".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Життя переоцінене": пропагандист Соловйов закликав окупантів не боятися помирати на фронті 5.00 5 2
Політика / Росія
03.01.2023 712
Еще материалы раздела «Росія»