<
НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Політика
Світ
04.01.2023 630

Пригожин заявив у російське МВС про "саботаж" у Луганському моргу: тіла окупантів не видають місяцями

Пригожин заявив, що морг у Луганську не видає документи на загиблих окупантів місяцями. Він поскаржився до російського МОЗ та попросив МВС перевірити морг на недбалість.

4fc4d2eecb7f2ba0a34bf6f7a355c10e_04.01.23

Засновник приватної військової компанії "Вагнера" Євген Пригожин, бійці якої беруть участь у війні в Україні, попросив російське МВС перевірити луганський морг через затримку видачі тіл загиблих.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання РБК.

Пригожин повідомив, що у новорічні свята зустрівся з бійцями на передовій з пораненими, а також "з тими, хто закінчив контракт із двох причин: перша — залишилася без ніг, без рук, і друга — загинули".

За словами бізнесмена, люди, які мають видавати документи на загиблих, байдикують ще від початку війни. Пригожин заявив, що "для багатьох з них убитий боєць - це нежива річ у пластиковому мішку", тому ПВК "Вагнера "стикається з повним нерозумінням" з боку Луганського моргу.

Засновник ПВК звинуватив "медичних чистоплюїв" у тому, що вони виписують документи про смерть по кілька місяців. Пригожин додав, що вже неодноразово звертався з цього приводу до російського МОЗ.

"Також я написав заяву до МВС з проханням провести перевірку можливих фактів саботажу та недбалості щодо роботи із загиблими з боку Луганського моргу", — сказав Пригожин.

Нагадаємо, раніше у Санкт-Петербурзі на похорон бойовика ПВК "Вагнер", колишнього зека Дмитра Меньшикова, Пригожин зібрав проплачену масовку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пригожин заявив у російське МВС про "саботаж" у Луганському моргу: тіла окупантів не видають місяцями 5.00 5 1
Політика / Світ
04.01.2023 630
Еще материалы раздела «Світ»