НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Бізнес
Економіка
05.01.2023 610

Кабмін розширить список об'єктів із обов'язковими укриттями: Шмигаль розкрив деталі

Уряд розширить список об'єктів, які повинні мати обов'язкові укриття. Серед них – навчальні заклади, лікарні, громадські будинки.

3j0a8779_71_1300x820_24_650x410_05.01.23

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його виступ.

"У 2023 році активно створюватимемо інфраструктуру безпеки. Це розгалужена мережа сучасних облаштованих укриттів у межах пішохідної доступності. Зокрема, сьогодні приймаємо рішення про вдосконалення проектування будівель", - зазначив прем'єр-міністр.

За його словами, уряд визначив список об'єктів, під час будівництва яких обов'язково мають бути передбачені укриття та інші елементи захисту. Це навчальні заклади, лікарні, житлові та громадські будинки, об'єкти критичної інфраструктури.

Раніше повідомлялося, що станом на 12 грудня понад 60% об'єктів навчальних закладів мають укриття та можуть працювати в очній формі.

Крім того, раніше в МОН пояснили, яких умов необхідно дотримуватись, щоб перевести навчання на очну форму.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін розширить список об'єктів із обов'язковими укриттями: Шмигаль розкрив деталі 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
05.01.2023 610
Еще материалы раздела «Економіка»