<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Росія
06.01.2023 1776

Окупанти все частіше гинуть “у Бєлгороді”: в українській розвідці пояснили хитрий хід Кремля

У перехоплених розмовах з родичами окупанти дедалі частіше скаржаться, що місцем смерті російських військових ставлять Бєлгород, а не Україну.

6476cd7c65dd3a3ac73f6676887924e8_06.01.23

У Путіна стало менше грошей на війну, тому кремлівській владі доводиться економити на виплатах родинам загиблих окупантів. Пише ТСН. 

Про це у прямому ефірі телеканалу FREEДОМ повідомив представник пресслужби ГУР МО України Андрій Юсов.

За його словами, розвідка в перехоплених розмовах фіксує непоодинокі випадки, коли окупанти скаржаться родичам про те, що місцем смерті ставлять Бєлгород, а не Україну. До такої хитрості кремлівська влада вдається для того, щоб не виплачувати грошей за вбитих чи поранених на війні.

“Економічні проблеми — це ті проблеми, які вже в новому році будуть активно відчувати росіяни. Грошей у Путіна на війну стає менше”, - зауважив Андрій Юсов.

Він також наголосив, що і Сили оборони України, і міжнародна санкційна політика працюють в одному напрямку — для того, щоб зупинити несправедливу війну і послабити армію держави-агресорки.

Нагадаємо, раніше російський диктатор Володимир Путін підписав указ про одноразову виплату 195 тисяч рублів мобілізованим та іншим громадянам, які уклали контракт під час "спецоперації" в Україні та проходять військову службу у ЗС РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Окупанти все частіше гинуть “у Бєлгороді”: в українській розвідці пояснили хитрий хід Кремля 5.00 5 2
Політика / Росія
06.01.2023 1776
Еще материалы раздела «Росія»