<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну мчить 30-градусна спека, - прогноз  В Україні значно зміняться ціни на цигарки: скільки коштуватиме пачка  Хто стане президентом РФ після Путіна – російський опозиціонер назвав прізвище  На 18 червня опадів майже не прогнозують, вдень до +30°  Не тільки високі поверхи. Яке житло перестали купувати українці під час війни  Перші винищувачі F-16 від Данії будуть в Україні вже найближчим часом — Зеленський  Досліджує історію та опікується музеями. Де зараз лідер Помаранчевої революції Віктор Ющенковсі новини дня
Політика
Світ
06.01.2023 699

Фанат Путіна Міхалков потрапив до лікарні: пропагандисти пишуть, що він у тяжкому стані

Міхалков активно підтримував війну Росії проти України.

0405e93d00a494399f26d1e4cccf32ad_06.01.23

Путінський пропагандист Микита Міхалков потрапив до лікарні через захворювання на грип. Деякі пропагандисти повідомляють, що він у тяжкому стані. Пише ТСН. 

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди.

Пропагандистський телеграм-канал Baza заявив, що нібито у Міхалкова діагностували захворювання на коронавірус. Також у фаната Путіна нібито діагностували пневмонію, його стан оцінюють як тяжкий.

Проте прессекретарка путініста заявила, що його госпіталізували нібито через грип.

Зазначимо Микита Міхалков активно підтримує масові вбивства українців та поширює путінську пропаганду. Він також заявляв, про те, що українську мову потрібно знищити, бо це нібито поширює "русофобію".

"Якщо предмети викладатимуться українською мовою – це катастрофа. Це закладена міна на всю історію", – видав пропагандист.

Михалков також вигадував фейки про "біолабораторії" та міфічні "нацизм і фашизм" в Україні, щоб виправдати жорстокі вбивства українців.

Раніше Україна оголосила у міжнародний розшук російського режисера та актора Микиту Міхалкова через підтримку російської війни. Також ЄС запровадив санкції проти Міхалкова.

Оценка материала:

5.00 / 1
Фанат Путіна Міхалков потрапив до лікарні: пропагандисти пишуть, що він у тяжкому стані 5.00 5 1
Політика / Світ
06.01.2023 699
Еще материалы раздела «Світ»