<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.01.2023 744

Невеликий сніг, місцями дощ та мінус 20: прогноз погоди на вихідні

У суботу та неділю, 7 та 8 січня, в Україні прогнозується холодна погода. Зокрема температура повітря вночі опуститься до -20 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз Укргідрометцентру у Facebook.

За прогнозом синоптиків, температура повітря у східних та північно-східних областях вночі становитиме -14 -20 градусів, а вдень -6 -13.

На решті території країни у вихідні температура вночі опуститься до -7 -14 градусів, а вдень до -1 -7. У західних та південно-західних областях вночі прогнозується 0 -6 градусів, а вдень від -1 до +5.

У вихідні буде переважно без опадів, лише у західних, Житомирській, Вінницькій та Одеській областях очікується невеликий сніг, місцями з дощем. Крім того, синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах.

Вітер північний із переходом на південно-східний, 5-10 м/с.

Раніше повідомлялося, що на Різдво в Україну прийдуть сильні морози, але зиму відчують не всі регіони. При цьому потепління прийде вже із 10 січня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Невеликий сніг, місцями дощ та мінус 20: прогноз погоди на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.01.2023 744
Еще материалы раздела «Суспільство»