<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Світ
08.01.2023 731

Путін хоче переговорів, бо програє. Потрібно "посилити вогонь", - МЗС Литви

Російський диктатор Володимир Путін прагне переговорів, бо програє війну. Проте Захід має "посилити вогонь", а не припиняти його.

_landsbergis_gettyimages_1239667752_6_650x410_08.01.23

Про це заявив міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс, передає РБК-Україна з посиланням на його пост у Twitter.

"Путін стверджує, що хоче переговорів не тому, що він великодушний, а тому, що він програє. Ми маємо посилити вогонь, а не припинити його", - заявив литовський міністр.

Нагадаємо, раніше президент Росії знову заговорив про переговори з Україною, заявивши, що нібито Кремль готовий до діалогу. При цьому диктатор не забув нагадати умови російської сторони.

В Офісі українського президента, у свою чергу, зазначили, що Путін під виглядом переговорів пропонує миру визнати право його нікчемної країни на захоплення чужих територій та масові вбивства.

Варто зазначити, що після чергових висловлювань російського диктатора про переговори на умовах РФ США виділили рекордний пакет військової допомоги Україні. Що до нього увійшло, читайте тут.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін хоче переговорів, бо програє. Потрібно "посилити вогонь", - МЗС Литви 5.00 5 2
Політика / Світ
08.01.2023 731
Еще материалы раздела «Світ»