<
НОВИНИ ДНЯ: Перемога Путіна – невигідна: Портников розповів про плани Китаю щодо війни в Україні  Мобілізація в Україні. З 18 липня повістки почнуть розсилати поштою  Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  21 травня по всій Україні стане ще теплішевсі новини дня
Політика
Україна
08.01.2023 643

Кіркоров, Петросян та Шуфутинський: РНБО запровадила санкції проти російських артистів

Зеленський увів у дію рішення РНБО про санкції проти Кіркорова, Алегрової, Доліної та інших російських артистів і пропагандистів.

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про санкції щодо російських артистів. Пише ТСН. 

Про це йдеться на сайті президента.

Так, Рада нацбезпеки і оборони 6 січня запровадила персональні санкції щодо низки осіб. Наступного дня, 7 січня, Зеленський ввів у дію відповідне рішення РНБО.

Серед російських артистів та інших осіб, що потрапили під санкції, зокрема: співачка і актриса Ірина Аллегрова, співак Роман Архипов, телеведуча Жанна Бадоєва, співак Дмитро Білан, рок-музикант Сергій Бобунець, телеведуча Дана Борисова, співак Олександр Буйнов, співачка Вікторія Дайнеко, музикант Валерій Дідюля, співачка Лариса Доліна, співаки Валерій Кіпєлов, Філіп Кіркоров і Лоліта Мілявська, оперна співачка Анна Нетребко, режисер Микита Міхалков, артист Євген Петросян, співак Володимир Пресняков, співак Стас П’єха, співачка Пелагея Телегіна, пропагандистка Маргарита Симоньян, співак Михайло Шуфутинський, співачка Аніта Цой, телеведучий Леонід Якубович та інші.

Нагадаємо, український шоумен Андрій Бєдняков потролив російський пропагандистів і розписав день "звичайного" українця. Зокрема, він написав, як він зустрічається з бійцями НАТО у ліфті щодня та роздає дітям зброю, а також не забув про "загниваюшій запад", як про це пишуть пропагандисти в РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кіркоров, Петросян та Шуфутинський: РНБО запровадила санкції проти російських артистів 5.00 5 1
Політика / Україна
08.01.2023 643
Еще материалы раздела «Україна»