<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
08.01.2023 676

Володимир Зеленський наклав санкції проти зрадників Кіркорова, Мілясвької, Добронравова та інших

Загалом указом президента було введено санкції проти 119 осіб.

ec15f47e04f93a3704a9e7e82a6d6053_08.01.23

Президент України Володимир Зеленський, 7 січня, підписав указ, яким наклав санкції на 119 осіб, які зрадили Україну і активно підтримують повномасштабне вторгнення рф до нашої країни. Пише ТСН. 

Відповідне рішення з'явилося на сайті президента України.

Серед тих, хто підпадає під санкції, є й артисти-зрадники. Співачка Лоліта Мілявська, співак Філіп Кіркоров, ведуча Дана Борисова, співак Сергій Лазарєв, ведуча Жанна Бадоєва, актор Федір Добронравов, репер Баста (Василь Вакуленко), співачка Ірина Аллегрова, співачка Лариса Доліна, актор Михайло Галустян, співачка Ірина Дубцова, актор Дмитро Дюжев, співачка Поліна Гагаріна, чоловік співачки Наталії Корольової Тарзан (Сергій Глушко) та багато інших.

Всі вищезгадані артисти підтримали криваву повномасштабну війну рф проти України та є палкими путіністами. Дехто з них їздив до окупованого Криму і Донбасу, де виступав перед російськими окупантами.

Санкції передбачають блокування всіх активів, запобігання виведенню капіталів за межі України, заборону прав на об'єкти права інтелектуальної власності, заборону на участь у приватизації, позбавлення всіх державних нагород України та багато іншого.

Також, в указі йдеться, що  "Міністерство закордонних справ України має поінформувати компетентні органи Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки та інших держав про застосування санкцій і порушити перед ними питання про запровадження аналогічних обмежувальних заходів".

Оценка материала:

5.00 / 2
Володимир Зеленський наклав санкції проти зрадників Кіркорова, Мілясвької, Добронравова та інших 5.00 5 2
Політика / Україна
08.01.2023 676
Еще материалы раздела «Україна»