<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.01.2023 577

Українців попереджають про штормовий вітер у понеділок

Вітряно буде по всій країні, окрім сходу.

Український гідрометеорологічний центр попереджає українців про сильні пориви вітру у понеділок, 9 січня, на всій території України, окрім східних областей. Пише zn.ua.

За даними синоптиків, впродовж дня пориви вітру по країні сягатимуть15-20 м/с. Рівень небезпеки класифікований як жовтий.

У свою чергу в Державній службі з надзвичайних ситуацій рекомендують триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев та конструкцій будівель, що можуть зірватися.

Загалом 9 січня в Україні буде хмарно з проясненнями.

У західній частині країни синоптики прогнозують місцями невеликий вночі мокрий сніг, вдень дощ. Температура в цьому регіоні вночі близько 0°, на Закарпатті до 5° тепла, вдень 4-9° тепла.

На решті території України буде без опадів, лише у більшості північних, вночі і в центральних, Одеській та Миколаївській областях місцями невеликий сніг. Температура також відрізнятиметься - вночі прогнозують 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. На Лівобережжі України буде холодніше — вночі 13-18°, вдень 1-6° морозу.

Вітер по всій країні переважно південно-східний з поривами 15- 20 м/с.

У Києві та області в понеділок буде місцями невеликий сніг. Вітер південно-східний 7-12 м/с, з поривами 15-20 м/с.

Температура в регіоні вночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, у Києві вночі 5-7° морозу, вдень 0-2° морозу.

Зазначимо, що в НЕК «Укренерго» попереджають про можливе відновлення графіків відключення електроенергії через похолодання в Україні та збільшення споживання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українців попереджають про штормовий вітер у понеділок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.01.2023 577
Еще материалы раздела «Суспільство»