<
НОВИНИ ДНЯ: Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°всі новини дня
Політика
Європа
09.01.2023 498

Тепла зима допомогла Європі уникнути енергетичної кризи, - німецький міністр

Європі цієї зими вдалося уникнути енергетичної кризи через теплу погоду. Таким чином Росія не змогла перетворити енергетику на зброю.

_proekt__10__2_650x410_09.01.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра економіки та захисту клімату Німеччини Роберта Хабека, якого цитує Bloomberg.

За його словами, тепла зима допомогла ЄС уникнути енергетичного краху, а це своєю чергою ламає плани російського диктатора Володимира Путіна щодо кризи в Європі.

Хабек зазначає, що наразі газові сховища в Європі майже повністю заповнені, а ціни впали на довоєнний рівень.

"Наскільки ми можемо судити, небезпеку повного економічного краху, основного краху європейської промисловості запобігли", - заявив міністр.

Нагадаємо, нещодавно глава Мінекономіки Німеччини Роберт Хабек заявив, що Путін втратив газові важелі тиску на Європу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Тепла зима допомогла Європі уникнути енергетичної кризи, - німецький міністр 5.00 5 1
Політика / Європа
09.01.2023 498
Еще материалы раздела «Європа»