<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
10.01.2023 495

Росія хоче "продати" авіаційний ремонтний завод в окупованій Євпаторії

Російська окупаційна адміністрація виставила на продаж 100% акцій українського державного підприємства "Євпаторійський авіаційний ремонтний завод".

blackseanews_net_1_650x410_10.01.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укроборонпром".

Зазначається, що завод входить до складу "Укроборонпрому" та перебуває на тимчасово окупованій території з 2014-го року. Так, це вже третя спроба росіян продати те, що їм не належить.

"Укроборонпром" зазначає, що дії окупаційної влади - це черговий прояв агресії проти територіальної цілісності та суверенітету України, а результати так званого аукціону будуть вважатися недійсними.

Так, після звільнення Криму Україна обов’язково відновить контроль над діяльністю Державного підприємства "Євпаторійський авіаційний ремонтний завод".

Станом на травень "Укроборонпром" повідомляв, що п'ять підприємств перебували під контролем російських окупантів.

Тим часом у розвідці розповіли, що росіяни тримають декілька носіїв ядерних боєприпасів наземного, повітряного і морського базування у Криму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія хоче "продати" авіаційний ремонтний завод в окупованій Євпаторії 5.00 5 2
Політика / Україна
10.01.2023 495
Еще материалы раздела «Україна»