<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше  Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюквсі новини дня
Політика
Росія
10.01.2023 392

У Дагестані пацієнтів реабілітаційної клініки "лікують" від атеїзму та ЛГБТ – соцмережі

У Дагестані це вже не перший випадок примусового "лікування" представників ЛГБТ, про який стало відомо правозахисникам.

b4aada7d5a21625d4e3f70cf72d41e88_10.01.23

У Дагестані (РФ) виявили так звану "реабілітаційну клініку, де пацієнтів "лікували" від атеїзму та ЛГБТ. Пише ТСН. 

Про це повідомляє російський телеграм-канал SOTA.

За інформацією каналу, жертвою клініки стала Еліна Ухманова, яку батьки віддали туди на 4 місяці на тлі 2 втеч від домашнього насильства.

Там дівчина зазнавала знущань у вигляді підвішування на наручниках, сковування з іншими людьми та непомірних фізичних навантажень на кшталт 400 присідань "за лайку".

"Тебе могли побити, і цілодобово ти висиш, без їжі та води, і нікому з реабілітантів не можна з таким розмовляти, щонайбільше, могли в туалет відпустити, і то кілька разів тільки. Директори відкрито говорили, що навіть якщо людина обмочиться у штани, вона буде так висіти", – каже Ухманова.

На сайті закладу обіцяють "повторну безкоштовну реабілітацію", якщо родичі не будуть задоволені підсумками перших тортур.

Раніше в цьому телеграм-каналі розповідали історію дагестанця, 22-річного Магомеда Асхабова, якого рідні на 7 місяців запакували до "реабілітаційного центру", щоб "лікувати від гомосексуальності".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Дагестані пацієнтів реабілітаційної клініки "лікують" від атеїзму та ЛГБТ – соцмережі 5.00 5 2
Політика / Росія
10.01.2023 392
Еще материалы раздела «Росія»