<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної радивсі новини дня
Політика
Росія
11.01.2023 673

Шамани не в тренді, запускайте старців: у Путіна з'явилося нове захоплення

Не секрет, що Путін любить звертатися до різних "сил", які нібито допомагають йому триматися на плаву і відчувати свою "велич" і "могутність".

2b35d31573b16c408d2f68a41983d34b_11.01.23

Раніше часто з'являлася інформація про те, що Путін звертається до таких спеціальних осіб регулярно, і вони проводять для нього різноманітні обряди. І ось телеграм-канал Generall SVR розповів, що диктатор, виявляється, більше не шанує таких фахівців. Пише ТСН. 

Канал пише, що спілкування з шаманами в кремлівських колах вже доволі давно вважається моветоном, і нині у фаворі у президента Росії "православні старці".

"Саме зі старцем Євлампієм, якого ангажував на святвечір для Путіна його найкращий друг Юрій Ковальчук, президент у ніч перед Різдвом провів близько двох годин. Євлампій провів для Путіна обряд, який, як запевняє "старець", повинен відновити здоров'я і надати сили президентові, а також переломити ситуацію і вивести лідера Росії переможцем у всіх минулорічних починаннях", - пише канал.

"Кажуть, черговий обряд, який провів для Путіна "старець", проводився із застосуванням гострих предметів, а тому він перебував на безпечній відстані від Путіна, і в приміщенні були присутні три співробітники ФСО, які відповідають за безпеку президента. Консультацію після обряду Євлампій проводив уже наодинці з Путіним. Про що шепотілися - поки незрозуміло. Попрощавшись з Євлампієм, президент вирушив до опочивальні. За словами очевидців, вихідними Путін був дуже задумливий і, мабуть, чимось спантеличений.

Нагадаємо, Путін любить бувати в різних "місцях сили", які розташовані в Сибіру. Однак сила дуже міфічна, адже досягти успіху "фюрерові" не вдається.

Оценка материала:

5.00 / 2
Шамани не в тренді, запускайте старців: у Путіна з'явилося нове захоплення 5.00 5 2
Політика / Росія
11.01.2023 673
Еще материалы раздела «Росія»