<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Світ
11.01.2023 753

Російський актор Смольянінов заявив про готовність вбивати окупантів на фронті

За його словами, він розуміє, що доведеться стріляти в своїх колег, які воюють на боці Росії.

3e64f0ee8bf90a83f08f897d01f04727_w960_11.01.23

Російський актор Артур Смольянінов в перші дні повномасштабного вторгнення в Україну засудив війну, а зараз і зовсім заявив, що хоче воювати проти окупантів. Пише УНІАН. 

В інтерв'ю YouTube-каналу "Нова газета Європи", він сказав, що вважає українців своїми братами. Тому якщо він і піде воювати, то тільки на нашому боці.

Відповідаючи на питання, чи розуміє він, що може зіштовхнутися зі своїми колегами і що йому доведеться стріляти в них, він чітко сказав, що їхня смерть буде справедливою.

"Чи справедлива ця смерть? Безумовно. Стріляв би я в нього? Без всякого сумніву", - сказав Смольянінов.

Хто такий Артур Смольянінов

Артур Смольянінов - російський актор театру і кіно. Він став відомий завдяки ролям у таких фільмах як "Ялинки", "Біла гвардія", "Кінна поліція" та інших.

Відомо, що Смольянінов виступив проти вторгнення Росії в Україну у 2022 році. У жовтні 2022 року на актора було заведено адміністративну справу про "дискредитацію" російської армії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російський актор Смольянінов заявив про готовність вбивати окупантів на фронті 5.00 5 1
Політика / Світ
11.01.2023 753
Еще материалы раздела «Світ»