<
НОВИНИ ДНЯ: Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbes  Україну накриє нестерпна спека: коли очікувати високої температури повітря   Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умовувсі новини дня
Політика
Україна
11.01.2023 583

Росія планує мобілізувати школярів на окупованих територіях — ЦНС

Окупанти складають списки дітей, щоб мобілізувати на війну одразу після випуску зі школи

5415186ecbb072bd50e230f32d2052fd_11.01.23

Російські загарбники складають списки школярів на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, яких хочуть мобілізувати на війну проти України. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Діти 2005-2006 року народження на тимчасово окупованих територіях мають стати на "обов'язковий військовий облік". Прийняття на так званий облік відбувається на тимчасово окупованих територіях Луганщини та Донеччини", - йдеться у повідомленні.

Представники підпілля на окупованих територіях повідомляють, що окупанти складають списки дітей, щоб мобілізувати на війну одразу після випуску зі школи. Перш за все їх цікавлять діти, які досягнуть повноліття у 2023 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія хоче задіяти особовий склад у наступальних операціях на різних ділянках фронту навесні та влітку 2023-го.

Крім того, ми раніше інформували, що з числа мобілізованих у Росії під час першої хвилі 300 тис. бійців до березня не залишиться жодного живого або не пораненого.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія планує мобілізувати школярів на окупованих територіях — ЦНС 5.00 5 1
Політика / Україна
11.01.2023 583
Еще материалы раздела «Україна»