<
НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Росіяни зібрали на одній авіабазі третину боєздатних стратегічних бомбардувальників  Коли почнуть розсилати повістки поштою: відповідь Кабміну  Пиріг з сиром і зеленню: простий рецепт несолодкої закуски  Церковний календар на червень 2024 року: коли будемо святкувати Трійцю та Вознесіння Господнє  В Україну ввірветься справжня спека, але будуть дощі: синоптики дали прогноз на початок тижня  Росіяни зібрали на Кольському півострові велику кількість боєздатних бомбардувальниківвсі новини дня
Політика
Україна
14.01.2023 1066

Данілов про річницю початку війни: у Кремлі вже "готуються до певних подій"

У Москві полюбляють дати.

ccd7322ae3d62bd05f3bcc36a10e50d0_14.01.23

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що найближчими місяцями Москва йтиме ва-банк. У Кремлі вже "готуються до певних подій", аби відзвітувати про бодай якісь успіхи за рік війни в Україні.

Про це з посиланням на заяву Данілова повідомляє РБК-Україна.

Він також зауважив, що в РФ дуже "люблять дати".

"24 лютого буде один із періодів, коли їм би (РФ - Ред.) хотілося відзвітувати перед своїм суспільством про досягнення будь-яких успіхів", - припустив він.

За словами Данілова, розтягувати війну надовго Кремлю вже не дозволяють внутрішні проблеми в країні.

Нагадаємо, Наталія Гуменюк заявила, що російська армія, ймовірно, готує нову масовану атаку по Україні. Ворог може застосувати змішані практики - використати ракети повітряного базування, морського базування та дрони-камікадзе.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов про річницю початку війни: у Кремлі вже "готуються до певних подій" 5.00 5 1
Політика / Україна
14.01.2023 1066
Еще материалы раздела «Україна»