<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
14.01.2023 519

"Ставка зроблена": Жданов пояснив, чому Європа вирішила постачати танки Україні саме зараз

Ставка зроблена на перемогу України, каже військовий експерт.

d81e59b88d3d6f7a616dcab68352820c_14.01.23

У Європі вже визначилися зі свою позицією щодо війни, яку розв'язала Росія, і зробили ставку на перемогу України. Також там вже зрозуміли, що терміни завершення цієї війни безпосередньо залежать від постачання важкого озброєння, зокрема танків. Пише ТСН. 

Про це сказав військовий експерт Олег Жданов в ефірі "Белсат TV".

"Я думаю, що це остаточна переоцінка цінностей і більш глибинне розуміння ситуації. Тобто вже всі визначилися зі своєю позицією, і з цілями і завданнями цієї війни, а також роллю України у цій війні. Ставка зроблена на перемогу України, тому таке відношення. Нарешті починають пов'язувати постачання озброєння з термінами закінчення цієї війни. Чим більше і швидше вони поставлять озброєння, тим швидше є шанси завершити цю війну", - поянив Жданов.

Танки для України

Чехія повідомила про передавання Україні танків. Прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала особисто підписав танк Т-72, який його країна відправить для ЗСУ.

Окрім цього, 11 січня президент Польщі Анджей Дуда під час візиту до Львова заявив, що Україна отримає роту танків Leopard від Польщі.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ставка зроблена": Жданов пояснив, чому Європа вирішила постачати танки Україні саме зараз 5.00 5 2
Політика / Україна
14.01.2023 519
Еще материалы раздела «Україна»