<
НОВИНИ ДНЯ: Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити місто  Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не зналивсі новини дня
Політика
Росія
15.01.2023 1027

У Держдумі РФ пропонують конфіскувати майно росіян, що виїхали: "Негідники, що живуть безбідно"

За його словами, йдеться про тих громадян, які критикують РФ.

75dabae4be672cf10afb0cf5675f34aa_15.01.23

Спікер російської Держдуми В'ячеслав Володін запропонував конфіскувати майно росіян, які виїхали з країни після початку повномасштабного вторгнення РФ до України. Пише ТСН. 

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Росіян, які виїхали за кордон та, за словами Володіна, критикують Москву, називає негідниками. За його словами, роблять вони тому, бо, мовляв, відчувають безкарність.

"Негідники, що поїхали, живуть безбідно завдяки нашій країні. Перебуваючи за кордоном, здають у найм нерухомість, продовжують отримувати гонорари за рахунок російських громадян. При цьому дозволяють собі публічно лити бруд на Росію, ображають наших солдатів та офіцерів. Відчувають свою безкарність, вважаючи, що правосуддю до них не дістатись", - заявив голова Держдуми.

Що більше - Володін заявив, що нібито такі заяви можна розцінювати як заклики до екстремізму, реабілітацію нацизму чи дискредитацію збройних сил РФ.

"У цій ситуації правильно буде відповідні статті Кримінального кодексу доповнити пунктом про конфіскацію у негідників майна в РФ, якого у них достатньо, щоб відшкодувати завдані збитки", - наголосив спікер Держдуми.

Нагадаємо, член Комітету Держдуми РФ з оборони, генерал-лейтенант Віктор Соболєв заявив, що вся російська молодь повинна пройти військову підготовку, щоб бути в резерві в армії. За його словами, бодай пів року молодь повинна навчатися, отримати військово-облікову спеціальність.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Держдумі РФ пропонують конфіскувати майно росіян, що виїхали: "Негідники, що живуть безбідно" 5.00 5 2
Політика / Росія
15.01.2023 1027
Еще материалы раздела «Росія»