<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Росія
16.01.2023 539

Зірку серіалу "Кухня" Дмитра Назарова почали "скасовувати" у росії через підтримку України

Актора звільнили з театру у Москві через його критику повномасштабної війни РФ проти України.

b924003c5d14600273cf668e57012418_16.01.23

Російського актора, зірку серіалу "Кухня" Дмитра Назарова почали "скасовувати" у росії через його активну підтримку України та відкриту критику повномасштабної війни рф проти України. Пише ТСН. 

Як повідомляють росЗМП, Назарова та його дружину Ольгу Васильєву через їхню позицію проти путіна вже звільнили з московського художнього театру імені А. П. Чехова. Відповідний наказ підписав художній керівник театру, актор Костянтин Хабенський.

Подейкують, що Хабенський намагався затулити рота Назарову та його дружині і просив бути стриманими у своїх публічних висловлюваннях. Втім, артиста, який підтримує Україну, це не зупинило.

Окрім того, вистави за участі Назарова у російських містах почали масово скасовувати.

Зазначимо, що відомий російський актор Дмитро Назаров від початку повномасштабного вторгнення активно підтримує Україну та у своїх віршах та піснях відверто критикує кривавий режим путіна. Весь цей час артист перебував у Москві, де намагається пояснити росіянам, що насправді відбувається і закликає людей не вірити у кремлівську пропаганду.

Нагадаємо, що Дмитро Назаров ще до початку повномасштабного вторгнення РФ до України засуджував російську владу. Так, напередодні 9 травня 2021 року актор випустив вірш, у якому розкритикував святкування 9 травня у Росії, назвавши його "парадом безсилля".

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірку серіалу "Кухня" Дмитра Назарова почали "скасовувати" у росії через підтримку України 5.00 5 1
Політика / Росія
16.01.2023 539
Еще материалы раздела «Росія»