НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.01.2023 617

Маша Єфросиніна присоромила організаторів конскурсу "Міс Всесвіт" через участь росіянки

Цинічний та жорстокий обстріл України та, зокрема, запуск росіянами ракети по житловому будинку у Дніпрі, відбувся напередодні конкурсу "Міс Всесвіт", фінал якогоб буде в ніч проти 15 січня в Новому Орлеані, США.

4a767e2dfe5a786581431cc0308533a0_15.01.23

Українські зірки відреагували на черговий масований ракетний обстріл Росії проти України. А телеведуча та журналістка Маша Єфросиніна у своєму блогу в Instagram запостила відео, де змонтовано кадри сьогоднішньої атаки міста Дніпро та росіянки, яка бере участь у конкурсі краси та представляє країну-терористку. Пише ТСН. 

"В момент, коли росія випустила по Україні десятки ракет, конкурс "місс Всесвіт" приймає серед учасниць росіянку і вважає це нормою. Представниця країни-терориста дуже страх як переживає про навколишнє середовище на планеті та животних. От цікаво, чи поставить їй жюрі конкурсу питання про десятки жертв, похованих заживо сьогодні під завалами будівлі у Дніпрі, що спричинила її країна?", - задається питанням Марія Єфросиніна.

"SHAME ON YOU @missuniverse", - додала в підписі англійською Маша.

Нагадаємо, ведуча Катя Осадча також запостила в блогу моторошні кадри, що стали реальністю сьогодні у місті Дніпро та закликала світ не звикати до страшних подій, що відбуваються в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Маша Єфросиніна присоромила організаторів конскурсу "Міс Всесвіт" через участь росіянки 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.01.2023 617
Еще материалы раздела «Суспільство»