<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Вибори в Європарламент. Хто бере участь та яка позиція партій щодо України  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травнявсі новини дня
Політика
Україна
15.01.2023 636

Арестович про ракетний обстріл України: "У них вкрай фігово з ракетами"

За його прогнозами, удари не припиняться, але здійснюватимуться з меншою кількістю ракет.

7fbb9aa82acda8a4f9937918ad1e10fb_15.01.23

Радник Офісу президента Олексій Арестович після масованого ракетного обстрілу України з боку окупантів дійшов висновку, що в Росії вкрай скрутно з ракетами. Пише ТСН. 

Про це Арестович розповів у розмові з російським опозиціонером, юристом Марком Фейгіним.

Водночас радник ОП попередив, що ворожі ракетні удари не припиняться.

"Мені з цього всього вимальовується тільки одне: у них вкрай фігово з ракетами вже. Ще раз наголошу – не треба вважати, що удари припиняться. Це означає, що вони будуть маленькими. Попередній удар – 64 ракети чи щось таке, а перед цим – 70 з лишком, а перед цим – ще 70 з лишком, а перед цим – 100 і більше було, а тут раптом – 31", – сказав Арестович.

Нагадаємо, російська армія 14 січня вкотре влаштувала масовану ракетну атаку по областях України. Ворог випустив 38 ракет, із яких 25 були збиті українськими силами ППО.

Решта ракет влучили в об’єкти критичної інфраструктури та по звичайних житлових будинках. Зокрема, внаслідок удару по багатоповерхівці Дніпра загинули 10 людей, ще понад 60 постраждали.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що мішенями для російських агресорів цього дня стали Київ, Харків, Одеса, Кривий Ріг, Дніпро, Вінниця, Ладижин, Бурштин, Львівщина, Хмельницький.

Оценка материала:

5.00 / 2
Арестович про ракетний обстріл України: "У них вкрай фігово з ракетами" 5.00 5 2
Політика / Україна
15.01.2023 636
Еще материалы раздела «Україна»