<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Світ
16.01.2023 516

Викликає коліки у диктатури. Кислиця висміяв справу проти сайту ООН у Росії

У Росії хочуть заборонити сайт Організації Об'єднаних Націй, оскільки навіть він викликає коліки у режиму диктатора Володимира Путіна.

imgonline_com_ua_resize_xfvozuntku3tcfc_650x410_16.01.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на постійного представника України в ООН Сергія Кислицю у Twitter.

"У Росії зареєстрований позов про визнання інформації сайту новин ООН забороненою. У позові містяться вимоги заборонити доступ до news.un.org (офіційний новинний сайт ООН - ред.). Позивач - військова прокуратура армії. Насправді цей сайт - таке-сяке - стерильний як вода, але і він викликає коліки у диктатури", - написав Кислиця.

Зазначимо, вчора, 14 січня, військова прокуратура РФ звернулася до суду з клопотанням визнати забороненою інформацію з сайту новин ООН і обмежити до нього доступ.

Нагадаємо, раніше Кислиця розкритикував генсека ООН Антоніу Гутерріша за використання в офіційному зверненні пропогандистського висловлювання "на Україні".

Також ми писали, що Кислиця різко звернувся до Ради безпеки ООН після того, як росіяни в суботу, 14 січня, вдарили ракетою по будинку в Дніпрі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Викликає коліки у диктатури. Кислиця висміяв справу проти сайту ООН у Росії 5.00 5 2
Політика / Світ
16.01.2023 516
Еще материалы раздела «Світ»