<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Світ
16.01.2023 617

"Не приховуватиму - приємно": у Росії задоволені вбивством цивільних у Дніпрі та погрожують іншим містам

Пропагандист назвав ракетний удар по Дніпру "чудовим феєрверком".

594e92112acef5b77f64f277cd93df9b_16.01.23

Російський пропагандист, журналіст "Комсомольської правди" Сергій Мардан не приховує, що задоволений вбивством цивільних людей у багатоповерхівці в Дніпрі. Ба більше - він погрожує Харкову та Києву. Пише ТСН. 

Він назвав ракетний удар по житловій багатоповерхівці у святковий вихідний день "чудовим феєрверком".

"Відзначили чудовий феєрверком. Таким ось, як належить. Приємно? Не приховуватиму - приємно! Але приємніше було б побачити рознесений у мотлох якийсь дніпровський міст", - заявив російський пропагандист.

Він закликав подивитися на фотографії зруйнованого росіянами Маріуполя.

"Навіть якщо в цей будинок потрапила наша ракета, особисто для мене це взагалі не змінює нічого. Ну подивіться на фотографії Маріуполя - ось, що буде з Харковом. Так, буде. І з Дніпропетровськом це буде, і з Києвом це буде!" - сказав Мардан.

Ракетний удар по Дніпру

Нагадаємо, що станом на вечір 15 січня рятувальники разом із волонтерами розібрали приблизно половину завалів зруйнованої російською ракетою багатоповерхівки у Дніпрі.

Наразі відомо про 29 загиблих, 73 поранених. У лікарні перебувають 30 людей, 12 із них у тяжкому стані. З-під завалів дістали 39 мешканців будинку. Доля ще понад 40 людей невідома.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Не приховуватиму - приємно": у Росії задоволені вбивством цивільних у Дніпрі та погрожують іншим містам 5.00 5 2
Політика / Світ
16.01.2023 617
Еще материалы раздела «Світ»