<
НОВИНИ ДНЯ: Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Коли найдовший день 2024 року: дата літнього сонцестояння, традиції та прикмети  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  Україна збільшує випуск дронів дальньої дії. У WSJ розповіли подробиці  Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної страви  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Політика
Європа
18.01.2023 1008

"Ідеально підходить Бундесверу". Шольц підтвердив призначення нового міністра оборони

Міністр внутрішніх справ Нижньої Саксонії Борис Пісторіус стане новим головою Міноборони Німеччини. Це підтвердив канцлер ФРН Олаф Шольц.

gettyimages_1230062442_650x410_18.01.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його Twitter.

"Я радий, що новим міністром оборони стане визначний політик нашої країни Борис Пісторіус", - написав він.

За словами Шольца, Пісторіус "якраз та людина, яка ідеально підходить Бундесверу" через його "досвід, компетентність і наполегливість, а також великий серце".

Оновлено. У прес-службі уряду Німеччини заявили, що канцлер Олаф Шольц призначить 62-річного Бориса Пісторіуса новим міністром оборони.

"У четвер міністр внутрішніх справ Нижньої Саксонії отримає свідоцтво про призначення та принесе присягу у Бундестазі Німеччини", - йдеться у заяві.

Раніше видання Spiegel писало про те, що крісло міністра оборони ФРН може зайняти міністр внутрішніх справ Нижньої Саксонії Борис Пісторіус.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ідеально підходить Бундесверу". Шольц підтвердив призначення нового міністра оборони 5.00 5 2
Політика / Європа
18.01.2023 1008
Еще материалы раздела «Європа»