<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізаціївсі новини дня
Політика
Україна
18.01.2023 1069

Падіння гвинтокрила у Броварах: загинуло 18 людей, серед них двоє дітей та керівництво МВС

Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС.

1063c91721e803a03a2541e512471da6_18.01.23

У Броварах 18 січня внаслідок падіння гелікоптера біля дитячого садка загинуло 18 людей, серед яких двоє - діти. Пише ТСН. 

Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Національної поліції України з посиланням на голову Нацполіції Ігоря Клименка.

"Сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС. Усього наразі відомо про 18 загиблих, з них 2 дітей. З них 9 перебували на борту гвинтокрила", - йдеться у повідомленні.

Також відомо, що 22 потерпілих наразі перебувають в лікарні, з яких 10 дітей.

Ігор Клименко також уточнив, що внаслідок авіакатастрофи загинув очільник МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євген Єнін і державний секретар Юрій Лубкович.

Падіння гвинтокрила у Броварах

Нагадаємо, що 18 січня у місті Бровари, що під Києвом, поблизу дитячого садочка та багатоповерхівок впав гвинтокрил. Як повідомив очільник Київської ОВА Олексій Кулеба, під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. Наразі всіх евакуювали, є постраждалі.

Спікер командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат уточнив, що гвинтокрил, який впав в Броварах, призначений для потреб ДСНС.

У поліції Броварів раніше також підтвердили загибель двох пілотів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Падіння гвинтокрила у Броварах: загинуло 18 людей, серед них двоє дітей та керівництво МВС 5.00 5 2
Політика / Україна
18.01.2023 1069
Еще материалы раздела «Україна»