<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідка  Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронті  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудькавсі новини дня
Політика
Україна
19.01.2023 2342

У Броварах в авіакатастрофі загинуло керівництво МВС: що відомо про трагедію

Загинули Монастирський, Лубкович, Єнін та ще 11 осіб, серед яких дитина.

2f98790766755f4b6022aec810b25c14_19.01.23

У Броварах на Київщині вранці 18 січня сталася авіакатастрофа. Через падіння гвинтокрила ДСНС загинуло 14 людей, з них одна дитина. Серед жертв керівництво Міністерства внутрішніх справ України: міністр Денис Монастирський, державний секретар Юрій Лубкович та перший заступник міністра Євгеній Єнін. Пише ТСН. 

Про трагедію повідомили в Національній поліції України.

Гвинтокрил летів на Харківщину

Гвинтокрил летів у відрядження "в одну з гарячих точок, де зараз тривають бойові дії", повідомив під час брифінгу заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко. Голова Управління Національної поліціії в Харківській області зазначив, що мав зустріти гвинтокрил на Харківщині.

Близько 8:30 ранку про потужний вибух у Броварах написали місцеві мешканці в Мережі. З'ясувалося, що гвинтокрил ДСНС впав в районі дитячого садочка та житлового будинку в місті. Там спалахнула сильна пожежа.

У ДСНС уточнили, що розбився гвинтокрил ЕС-225 (бортовий номер 54). На борту перебувало десять людей, всі вони загинули: шість осіб оперативної групи МВС, включно із керівництвом Міністерства внутрішніх справ, а також три члена екіпажу ДСНС - Олександр Василенко, Костянтин Коваленко, Іван Касьянов.

Серед загиблих: заступниця керівника Патронатної служби МВС Тетяна Шутяк, керівник охорони міністра Михайло Павлушко та фотограф МВС Микола Анацький, старший оперуповноважений в особливо важливих справах Департаменту внутрішньої безпеки НПУ Андрій Маринченко.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Броварах в авіакатастрофі загинуло керівництво МВС: що відомо про трагедію 5.00 5 3
Політика / Україна
19.01.2023 2342
Еще материалы раздела «Україна»