<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про Gripen: пілоти мають почати тренуватися зараз, щоб не втрачати час  В Києві вперше за час повномасштабної війни пройде КиївПрайд: названо дату та подробиці  США дозволили Україні бити по РФ наданою зброєю: у Путіна відреагували  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Спекотний початок літа: якою буде погода в Україні у перші вихідні червня  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Сигарети дорожчатимуть швидше: комітет Ради підтримав підвищення акцизувсі новини дня
Політика
Світ
19.01.2023 463

Вартість нової військової допомоги американців Україні може сягнути $2,6 млрд, – Associated Press

США завершують розробку масштабного пакету військової допомоги Україні, вартість якого може сягнути 2,6 мільярда доларів.

Про це пише Associated Press з посиланням на джерела у Білому домі.

Очікується, що він включатиме майже 100 бойових машин Stryker і щонайменше 50 броньованих машин Bradley. Водночас мова про танки, які просила Україна, не йде.

Чиновники заявили, що цифри можуть змінитись після того, як адміністрація президента Джо Байдена завершить обговорення пакету.

Очікується також, що допомога включатиме тисячі боєприпасів,  зокрема ракети для систем ППО.

“Заява очікується цього тижня, коли керівники оборонних відомств США, Європи та інших регіонів зберуться у Німеччині, щоб обговорити військову підтримку України”, – зазначає видання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вартість нової військової допомоги американців Україні може сягнути $2,6 млрд, – Associated Press 5.00 5 2
Політика / Світ
19.01.2023 463
Еще материалы раздела «Світ»