<
НОВИНИ ДНЯ: Ціни знижуються. Скільки коштує оренда житла у великих містах Польщі  Дрони Magura V5 завдали російському флоту шалених збитків: у ГУР назвали суму  Хмарно, ще більш прохолодно: прогноз погоди в Україні на 12 травня  Цінові рекордсмени. В яких містах України найдорожче житло  Російські агенти активніше працюють у Європі. Bloomberg описав побоювання чиновників ЄС  Україна в ОБСЄ пояснила, в чому спорідненість нацистів та сучасної Росії  В Україні знову очікуються заморозки: прогноз погоди на 12 травнявсі новини дня
Політика
Світ
20.01.2023 491

"Паніки немає". У Москві встановлюють ЗПРК "Панцирь-С1" на даху адмінбудівель

У Москві встановлюють ЗПРК "Панцирь-С1" на даху адмінбудівель, зокрема Мініоборони РФ.

photo_2023_01_19_18_13_40_20.01.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канали.

Зазначимо, що ЗРПК "Панцир-С1" призначений для протиповітряної оборони малорозмірних військових, у тому числі рухомих та адміністративно-промислових об'єктів та районів від літаків, вертольотів, крилатих ракет та високоточної зброї, а також для посилення угруповань ППО при відбитті масованих ударів засобів повітряного нападу.

Окрім того, нагадаємо, що "Укроборонпром" завершив розробку й низку випробувань у повітрі українського ударного дрона з дальністю ураження понад 1000 кілометрів, який може долетіти й до Москви.

Раніше РБК-Україна повідомляло про те, що у Бєлгородській області РФ повідомляють про "прильоти" у Валуйському міському окрузі. Внаслідок нібито обстрілу постраждали будівлі у селі Довге.

Також раніше ми писали, що у Росії в Брянській області протиповітряна оборона нібито збила ракету "Точка У". Місцева влада традиційно звинувачує українських військових в атаці.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Паніки немає". У Москві встановлюють ЗПРК "Панцирь-С1" на даху адмінбудівель 5.00 5 2
Політика / Світ
20.01.2023 491
Еще материалы раздела «Світ»