<
НОВИНИ ДНЯ: Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травня  Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraphвсі новини дня
Політика
Росія
21.01.2023 410

Від "Київ за три дні" до оборони Росії: у Москві на дах будівлі Міноборони РФ встановили ППО

Будівля Міноборони Росії розташована орієнтовно за 2 км від Кремля.

0b0d752667202d52b737ea757f720897_21.01.23

У Москві на адміністративні будівлі почали встановлювати самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1", який призначений для протиповітряної оборони. Пише ТСН. 

 

Відповідні фото та відео поширюють у тг-каналах.

З опублікованих кадрів можна побачити, що серед адмінбудівель є приміщення Міністерства оборони Російської Федарації. На інших відео видно, як люди у військовій формі  за допомогою крана затягують на дах російську техніку, найімовірніше, ЗРПК  "Панцир-С1".

Додамо, будівля Міноборони Росії розташована орієнтовно за 2 км від Кремля.

Що відомо про "Панцир-С1"

Панцир-С1" - мобільний зенітний ракетно-гарматний комплекс виробництва Росії. Призначений для протиповітряної оборони найважливіших малорозмірних і точкових військових і промислових об'єктів, частин і з'єднань сухопутних військ, а також для посилення угрупувань ППО на малих і гранично малих висотах від масованих ударів засобів повітряного нападу із застосуванням високоточної зброї. 6 листопада 2012 року ЗРПК був принятий на озброєння ЗС РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Від "Київ за три дні" до оборони Росії: у Москві на дах будівлі Міноборони РФ встановили ППО 5.00 5 2
Політика / Росія
21.01.2023 410
Еще материалы раздела «Росія»