<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Світ
21.01.2023 543

"Приємно дивує": Лукашенко у розмові з Лавровим зробив несподіваний комплімент Україні

Білоруський диктатор на зустрічі з прихвоснем Путіна висловив своє задоволення тим, що Україна не вдається до "провокацій" проти Білорусі.

03968fb93e10c9c671e357be979cbe16_21.01.23

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим в Мінську заявив, що Україна його приємно дивує, оскільки не йде на жодні провокації проти Білорусі, хоча Захід її, начебто, до цього "активно спонукає". Пише ТСН. 

Фрагмент розмови білоруського диктатора з прихвоснем Путіна опублікував Telegram-канал "Пул Первого".

Лукашенко під час цієї розмови вперше підбив підсумки подій за минулий рік.

"Спроби задушити нас - Росію і Білорусь - провалилися", - прокоментував він санкції та економічне зближення двох країн.

У розмові з Лавровим Лукашенко також заявив, що Україну "намагаються використати проти Білорусі".

"Але що мене дивує і приємно дивує, так це те, що Україна стримується, не робить жодних провокацій проти Білорусі, хоча її активно підштовхують наші західні сусіди, самі знаєте хто", - зробив несподіваний комплімент білоруський диктатор.

Російські пропагандисти за підсумками зустрічі Лаврова з Лукашенком повідомили, що Росія і Білорусь мають спільну позицію щодо того, які цілі мають бути досягнуті під час російської "спецоперації" в Україні.

Про "задоволення" Лукашенка поведінкою України не повідомлялося.

Нагадаємо, вранці четверга, 19 січня, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вдруге за місяць прибув до Білорусі.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Приємно дивує": Лукашенко у розмові з Лавровим зробив несподіваний комплімент Україні 5.00 5 1
Політика / Світ
21.01.2023 543
Еще материалы раздела «Світ»