<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачну шакшуку на сніданок: рецепт від фудблогерки  Синоптики прогнозують теплий липень  IKEA повертається в Україну: що відомо  Коли закінчиться війна в Україні: Зеленський зробив нову заяву  Неймовірна спека. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Зодіакальний гороскоп на липень 2024 року для всіх 12 знаків  Міноборони про темпи мобілізації: динаміка позитивна, краще ніж в березні та лютомувсі новини дня
Політика
Україна
20.01.2023 560

У Пентагоні не бачать ознак великого російського наступу

Речник Об’єднаного комітету начальників штабів США полковник Дейв Батлер, коментуючи ймовірний майбутній наступ росіян, заявив, що у Пентагоні наразі не спостерігають створення масштабних наступальних угрупувань.

Про це Батлер сказав у інтерв’ю для Радіо Свобода.

"Зараз ми не бачимо спроможності російських військових на передовій. Російські війська розповсюдилися від Харкова до Херсона. Зараз особисто я не бачу, щоб насувався великий російський наступ. Але будемо й надалі спостерігати", – зазначив речник.

"Ми бачили, як група "Вагнер" використовує в’язнів і призовників, відправляючи їх уперед. Те, що ми б назвали гарматним м’ясом, яке призначене на забій. Просто сотні людей були вбиті, оскільки їх відправили туди із дуже слабким захистом. А потім регулярні сили "Вагнера" приходять і шукають вразливі місця в українських лініях. Але сил "Вагнера" недостатньо, щоб рухатися полем бою і довкола", – додав Батлер.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Пентагоні не бачать ознак великого російського наступу 5.00 5 1
Політика / Україна
20.01.2023 560
Еще материалы раздела «Україна»