<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Світ
22.01.2023 580

Подоляк висміяв розміщення ППО на дахах у Москві: "Доведіть, що "все йде за планом"

Згадав представник ОП Путіна та Пєскова.

12d2499408b9e21ecf56baf10b7a3a1e_22.01.23

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк висміяв російську верхівку через те, що у Москві на дахах адмін будівель з'явилися комплекси ППО. Зокрема, "Панцирь-С1".

Своє думку представник ОП висловив у Twitter. Пише ТСН. 

"Чи не хоче Лавров ще раз розповісти про міжнародне гуманітарне право й російську ППО в житлових кварталах?" - зазначив Подоляк.

Подоляк також закликав очільника Кремля Володимира Путіна і його спікера Дмитра Пєскова довести, що "все йде за планом": "Чи не хоче Путін/Пєсков ще раз пояснити концепцію "триденної спеціальної військової операції" і довести, що "все за планом"?".

ППО на московських дахах

На адмінбудівлі російського Міноборони встановили самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1". Він призначений для протиповітряної оборони. До слова, міністерство розташоване за кілька кілометрів від Кремля.

У диктатора Путіна заявляють, мовляв, нічого про ППО не знають. У Кремлі наголошують, що такі питання варто ставити Міноборони, яке "відповідає за безпеку країни та столиці".

Тим часом військовий експерт Олег Жданов вважає, у Москві розуміють, що ураження військових об'єктів на території РФ цілком можливе. Тому й почали встановлювати системи захисту на дахах адмінбудівель.

Оценка материала:

5.00 / 2
Подоляк висміяв розміщення ППО на дахах у Москві: "Доведіть, що "все йде за планом" 5.00 5 2
Політика / Світ
22.01.2023 580
Еще материалы раздела «Світ»