<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Політика
Україна
21.01.2023 1558

Де і коли відбудеться прощання з загиблими у Броварах керівництвом МВС та екіпажем гвинтокрила

У Міністерстві внутрішніх справ розповіли, коли відбудеться церемонія прощання з керівництвом і співробітниками МВС України, які загинули під час авіакатастрофи у Броварах.

2f98790766755f4b6022aec810b25c14_21.01.23

У суботу, 21 січня 2023 року, у Національному центрі "Український дім" відбудеться прощання з керівництвом і співробітниками МВС України, які загинули при виконанні службових обов’язків. Початок церемонії прощання об 11.00. Пише ТСН. 

Про це повідомила пресслужба МВС.

Під час церемонії вшанують пам'ять:

  • міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського,
  • його першого заступника Євгенія Єніна,
  • державного секретаря МВС України Юрія Лубковича,
  • заступника керівника Патронатної служби МВС України Тетяни Шутяк,
  • начальника управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки НПУ підполковника поліції Михайла Павлушка,
  • старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах Департаменту внутрішньої безпеки НПУ Андрія Маринченка,
  • провідного інспектора Департаменту комунікації МВС Миколи Анацького.

Крім того, прощання з загиблими командиром повітряного судна - інструктором авіаційної ескадрильї спеціального призначення Олександром Василенко, пілотом авіаційної ескадрильї спеціального призначення Костянтином Коваленко, бортовим механіком авіаційної ескадрильї спеціального призначення прапорщика Іваном Касьяновим відбудеться 21 січня 2023 року о 13:00 у Ніжині (вертолітна площадка №4 аеродрому).

Нагадаємо, вранці 18 січня у Броварах поруч із дитячим садком та будинком розбився вертоліт ДСНС ЕС-225 (бортовий номер 54). На борту перебувало керівництво МВС. Зокрема, міністр Денис Монастирський.

Гелікоптер із керівництвом МВС на борту летів до однієї з прифронтових областей. Голова МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та держсекретар МВС Юрій Лубкович були в одному гвинтокрилі, оскільки намагалися якомога швидше прибути до місця призначення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Де і коли відбудеться прощання з загиблими у Броварах керівництвом МВС та екіпажем гвинтокрила 5.00 5 2
Політика / Україна
21.01.2023 1558
Еще материалы раздела «Україна»